maanantaina, elokuuta 23, 2010

Kootut selitykset

Alotetaas taas tärkeimmistä eli vaikka komean Porthoksen näyttelytuloksista:
Tallinn KV 21.08.10 NUO ERI, NUK1
Tallinn KV 22.08.10 NUO EH, NUK1
Onneksi olkoon!!!

Ja kai sitä sopii kehua vähän sitäkin, että Greta on terveeksi todettu, lonkat A/B, kyynäreet 0/0 ja silmät puhtaat. Näin ollen sulhasta on jo kosittu, seuraavaksi täytynee pistää kuulutukset hakuun, mutta näistä jutuista myöhemmin lisää, menee kuitenkin ens vuoden puolelle, ihan jo Gretan iänkin puolesta.

Joo, ne on taas jotenkin jääneet nämä blogipäivitykset unholaan. Tämän kerran kootut selitykset: loma loppu ja alko arki, vuorokausirytmin rytmittäminen takasin arkikuosiin on ollu aika haastavaa tällä kertaa... ja seliseliseli.

No loppu se loma kumminkin, menossa jo toinen duuniviikko. Ekan viikon pahimmat päivät oli keskiviikko ja torstai, sillon tuntu, ettei hereillä pysy. Selkeesti mun luontainen rytmi ei ole tämän hetkinen arkirytmi. Näky lomalla kääntyvän sujuvasti herätykseen aamukasilta, nukkumaan sit joskus puolilta öin. Tosin helteetkin tais vaikuttaa, illasta vasta jakso jotain tehä, sit taas toisaalta kämppä alko kuumeta siinä puol kasin aikaan, joten kasilta heräs ihan vaikka silkkaan kuumuuteen. Nyt on sentään yöt viileitä, tarttee ihan peittookin kun nukkuu ikkuna auki ja Totorokin on siirtynyt taas nukkumaan mun kainaloisena.

Koirienkaan mielestä ei oo ihan parasta kun duunit alko, ne on esittäneet kosteita vastalauseita, vaikka aamunamit niille maistuukin, eikä ne pahasti jodlaa kun suljen oven ja sen jälkeen kun kurvaan pois pihasta, en ees kuule, vaikka huutaisvat kuin. Ei tästä laumasta kyllä kerrostaloon ois, näin se vaan on. Tai ehkä toi nuoriso vois vielä oppia tavoille, mut eläkeläiset ei.

Pupi sitten, sehän on potenut vatsaansa koko rahan edestä, eikä se summa olekaan ihan pieni. Ekat antsat ei auttaneet tuon taivaallista, eikä ne muutkaan mömmöt. Käytiin uus keikka tohtorilla, röntgeniä, verikoetta, hyytymistekijätestiä jne. Pupi sai uudet antsat. Sit heitin keikan myös Nlan M&M:ssä ja ostin vähän lisätroppia ja kalkkunan lihaa, kaupasta AB-piimää ja kaivelinpa kotona homeopaattisiakin. No nyt tilanne vaikuttaa aika hyvältä, joskaan ei välttämättä vieläkään huokasta täysin helpotuksesta. Ruokavalio Pupilla on ollu riisi-kalkkuna-piimä -voittonen ja omakeittonen, nyt on alettu lisätä sekaan vähän Viivin peura-perunanappuloita. Jospa tääkin episodi tästä vähitellen.

Mitään ihmeellistä en oo saanu aikaan, jotenkin illat on vaan kadonneet jonnekin mitään sen ihmeemmin tekemättä. Täytyy ehdottomasti ryhdistäytyä, eihän tällasesta vetelehtimisestä mitään tule.

Ei kommentteja: