torstaina, elokuuta 12, 2010

Tyttöni sinisilmä

Pupi on ollut "vähän outo" jo useemman päivän. Jotenkin vaan on niin hankala (edelleen) viedä koiraa eläinlääkäriin ellei se näytä sairaalta, syö hyvin ja on pirteä, on vaan tunne, että koira on sairas. Luulis tässä jo oppineen, että tieto kulkee omia kanaviaan, eikä mitään näkyvää tarvitakaan. Meneehän sitä itekin lekuriin jo ennen kun makaa ihan nuupahtaneena punkan pohjalla.

Tiistaina sitten oli Pupin vointi jo sellanen, että saattoi tilata lekurin muillakin perusteilla kun "musta tuntuu, ettei se ole ihan kunnossa". Kokeita otettiin, puristeltiin, tongittiin ja röntgenkuviakin napsittiin, lopputulos suolistotulehdus. No syytä siihen ei tietty osata sanoa, mitään vierasesinettä tai tukosta ei ainakaan näkynyt, että jostain muusta se on suolisto ärtynyt. Ruokaakaan ei olla vaihdettu.

No niin tai näin, niin puteli poikineen oli Pupilla tuomisinaan ja lääkitys on kellon kanssa pelaamista tässä muutaman päivän: jotain piti ottaa tunti ennen jotain, joka piti ottaa puoli tuntia ennen jotain ja jotain ei sannut ottaa ennen jotain eikä jälkeen jonkin ja huh, ruokakin pikkuannoksina neljä kertaa päivässä. Onneks vanhimmainen huolehtii omansa. Että ei kun toivotaan pikaista paranemista.

Potilas tiistai-iltana


Tänään meitä kävi moikkaamassa Arskan hurmaava tytär ja Viivin ihanainen sisko, pikkuinen pusumoottori kasvattini Taika Taikuri. Jollei ole tuo Viivikään aina kovin paikallaan pysyvää sorttia, niin Taika puolestaan on ikiliikkuja, joten päivän valokuvasatsista löytyi jos jonkin sortin otosta.

Ei mutta hei mitä sulla on tossa pakastimen päällä??


Hyi kamala, mitä ihmettä sä yrität tunkee mun suuhuni!?!? Mä taidan oksentaa.


Mikä hullunkiilto, missä??


Jee, mä tuun ja pussaan sua kun kerta älysit kyykistyä.


Johan tässä on seisottukin, että ei kun tohon suuntaan...


Sä kutsuit, sä kutsuit, mä kuulin ihan selvästi, täältä tullaan!!!!


Kato kuin hienosti mä melkeen seison.


Ei kun menoks...


Tyttöni sinisilmä, pystytukka


Vaikka napakymppiotos jäi saamatta ja onnistumisprosentti oli keskivertoa pienempi, niin sain lopulta ihan onnistuneitakin kuvia Taikasta. Niitä voi ihailla Taikan valokuvagalleriassa.

Ei kommentteja: