sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Syötävän sulonen ja ihq symppis


Se on sit muutama päivä päässy vierähtämään. Elämä on siedettävää, yks tai kaks vahvaa pilleriä vuorokaudessa riittää pitämään selän toimintakykysenä, enää ei tartte vetää maximiannosta jatkuvana putkena, että kai tää edistystä sit on. No on se, uskokaa pois. Vielä ois pari päivää sairista, yks akutätikäynti ja sit aion yrittää duuniin, tosin se istuminen, se istuminen... mitähän sitä alkais tekemään duunikseen, ettei tarttis istua kauaa kerrallaan.

Greta kasvaa ja on niin syötävän sulonen, ettei paremmasta väliä. Se on suorastaan ihan liian sulonen. Siinä on sit oikeen "me saadaan vaikkas mitä vaan olemalla sulosia ja sympaattisia" -pari: Totoro ja Greta. Toisaalta jos molemmat on jatkossakin yhtä "kilttejä" kun nyt, niin mikä se on toisia lelliessä ja sit huonon omantunnon takia loppuakin sakkia. Autuaita aikoja koirille tiedossa.

Joululahjat on melkeestä ostettu, verkosta tietty, kuis muutenkaan, ei tällä selällä liikaa viitti kaupoissa pyöriä, vaikka kävelystä selkä kyllä tykkää, joten siltä osin shoppailu on ok. Joulukuusikin tuli hankittua, päätettiin viimein uusia toi vanha kestokäyttömalli ja ostaa uus, eiköhän sillä taas seuraavat 10 vuotta pärjää. Vielä jos ostais jotain kuusen tuoksua, niin tunnelma ois täydellinen.

"Kipazin-pikkujouluja" vietettiin eilen, kiitos kaikille osallistuneille, oli tosi kiva tavata. Selkäkään ei kamalasti haitannut menoa kun en yhtä soittoa istunut kovin kauaa kerrallaan. Särkylääkkeen jouduin kyllä nappaamaan, joten join sit glögini raakaana ja se "lehmäkippo" on mielettömän ihana . KIITOS!!!

Kuviakin on, edelleen kamerassa, mut jos huomenna yrittäis saada jonkun kuvan nettiinkin, täyttäähän Greta Gertrud Ketterä kokonaiset 9 viikkoa (joko se tosiaan täyttää 9 viikkoa ). Tosin kuvausapulainen uhkas lähtee jouluostoksille, että saa nähdä kuin ämmän käy. No se nähdään huomenna, nyt Tuulensuoja toivottaa kaikille hyvää yötä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa joulunodotusaikaa teille kaikille ja ihan spesiaalimoiskautukset Gretalla ja muille jo kotiutuneille pennuille !!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oon kuule Kipa miettinyt ihan samaa, siis mitähän sitä alkais tekemään työkseen, ettei tarttis istua kauaa kerrallaan. Tulin siihen tulokseen että auto/vaate/eläin/huonekalukaupan hommat vois olla passeleita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Päiväkodissa ei tarvii (eikä kyllä edes saa...) istua paikallaan =).