torstaina, joulukuuta 04, 2008

Pikakuulumiset


Aattelin vaan ilmottaa, että hengissä ollaan, vaikka onkin blogihiljaisuus laskeutunut toviks, ei vaan selkä kestä istumista kun viis minuuttia kerrallaan, välillä ei oo kyennyt kunnolla ees hengittämään, mistään tekemisestä puhumattakaan. Mut parempaan päin ollaan menossa, kiitos akutädin, jonka luona oon käynyt jo pari kertaa ja lisäkäyntiä on tiedossa, sekä sairasloman, joka mahdollistaa lepäämisen, kolmiolääkkeiden nauttimisen ja akutädin luona laukkaamisen. Niin eikä sovi unohtaa perhettään, joka kiltisti on auttanut kaikessa. Eiköhän se tästä taas.

Greta kasvaa kohisten. Pal en sen kanssa nyt ole kyennyt puuhailemaan, vähän on treenattu istumista, seisomista ja maahan menoa ja niissä Greta on ihan pro. Totoro ja Muru puolestaan huolehtivat leikittämisestä ja Totoro auttaa ulkoiluttamisessakin, meikähän siis ei kykene kun kävellä käpyttämään hissuksiin. Totoro sit kaitsee Gretan ulos ja Gretan sisälle ja paimentaapa neitiä vielä pitkin pihaakin, mikäs sen ihanampaa. Totoro myös välillä vahtii Gretan tekemisiä sisälläkin ja sanoo, jos tuo on luvattomilla teillä. Ilman Totoroa mä oisin ihan kädetön, nyt en voi kun sanoa: Luojan kiitos jätin jätkän kotiin.

Tässä kaikki tältä erää. Kuvia on kamerassa oottamassa ja ehkäpä jo ens viikolla kykenee taas ihan istumaankin... tai sit mä hankin korkeen pöydän ja seison... No oikeesti hoidan selkäni kuntoon ja sen mukaan mennään.

Ei kommentteja: