tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Joulua kohti


Joulua kohti mennään. Tänään pistin joulukortit postiin, ne perinteiset pahviset, joita edelleen jonkusen lähetän. Hain samalla pari pakettia postista; koirien joulunamit ja vähän muutkin namit sekä yhden joululahjan. Ja lisää paketteja on tulossa, ne on nää verkko-ostokset.

Akutädillä kävin taas tänään ja alkuhaastattelu oli tosi perusteellinen. Akutäti oli sitä mieltä, että nyt saattoi löytyä perussyy selkäongelmiin, tähän astihan on hoidettu vaan oiretta. Sain pikkasen kotihoito-ohjeita ja kehotuksen hakeutua vähän toisensorttiseen hoitoon. Katellaan, katellaan, ehkäpä hyvinkin.

Akutätireissulla uskaltauduin kauppaan hakemaan vähän nameja joulupaketeihin, siis ihan ihmisille tällä kertaa, joten sain tänään kaik perheen ulkopuolelle lähtevät lahjat pakattua. Tosin ei sitäkään voinut yhdellä rupeamalla tehdä, onneks on Greta, joka vaatii säännöllistä ulkoilua, joten saatan oikoa selkääni ulkosalla ja sitä paitsi käveleminen tuntuu hyvälle.

Tänään sato lunta, siis ihan jonkun verran, ja maassa on varmaan joku 3-5 cm. Greta riemastu tästä ilmiöstä ihan mielettömästi ja veti pitkin pihaan korvat lekuttaen, haukkas välillä lunta ja taas mentiin. Harmi, että oli jo pimeetä, ei saanut otettua kuvia. Tosin nykyään on aina jotenkin niin pimeetä, ettei saa otettua kuvia...

Yllättävän kauan neiti jakso ilakoida pihalla ottaen huomioon, että oltiin ihan kaksin Gretan kanssa. Tai no kun oltiin tulossa jo vähän niin kun sisälle päin, niin törmättiin vanhimmaisen Pipuliinaan ja siitä alko uus ilakointi. Tai siis Greta ilakoi, Pipuliina ei ollut niin älyttömän ihastunut innokkaasta fanistaan.

Eilen saatiin 9-viikkoa-kuvat otettua Gretasta ja päivitin ne kotisivuille. Elsasta, Röllistä ja Zorrosta tuli myös kuvia, nekin on lisätty kuvagallerioihin. Oli tosi ihana ylläri, että niin moni laittoi kuvia tulemaan 9vkoa synttäreiden kunniaksi. Kiitos!!!

Nyt jos ruokkis koirat, kävis saunassa ja sit alkais valmistautua huomiseen, ois nimittäin tarkotus yrittää olla duunissa. Pikkasen oon skeptinen koko päivän istumisen suhteen, mutta katotaan, jospa se hyvinkin onnistuis.

Tuulensuoja toivottaa kaikille mukavaa tiistai-iltaa!

Ei kommentteja: