lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Muffarivuokien vaihtoehtoisia käyttömenetelmiä osa 453


Miten pitää pentujen jauheliha-annos lämpimänä?
Kas otetaan riittävä määrä oikeanvärisiä muffarivuokia, jaetaan annokset vuokiin ja sijoitetaan vuoat takan lämpimälle reunukselle.No nyt ruokinnassa puhaltavat jo uudet tuulet, mut oli toi vallan oiva keksintö, täytyy myöntää.

Panuparat saivat tänä aamuna matolääkkeet, eikä ne tainneet oikein olla porukalle mieleen, koskapa jokainen ravisteli villisti päätään. Lääke kuitenkin jokaisella katosi masuun ja päälle sai sitten herkkujauhista.

Päivän naakkaparvi on ilahduttanut KePoa kun meikäläinen on ollut Reiki-kurssilla kertaamassa. Sama meno jatkuu huomenna. Sit ois vielä viikko duunia ja sen jälkeen ois tarkotus omistautua melkeen pelkästään pentujen hoivaamiseen. Toivottavasti säät on siedettävät, että päästään maailmalle seikkailemaan. Ja elleivät ole, niin me seikkaillaan silti.

KePo on ihan myyty näihin pentuihin, joten ei yhtään mukise kun hoitovuoro iskee tai kun on joutunut yövuoroon pentulaan. Aika jännä juttu, meinaan länderipanut oon saanut vahtia pääsääntösesti ihan korkeimman omakätisesti, joskus harvoin on suotu vapaata päivällä, vielä harvemmin yövuoroista, ellei ihan pakko oo ollut. Ei sillä, oon kyllä tiennyt, että KePo on henkeen ja vereen leoihminen, meikä enemmän tällanen monisyinen; ollako vai eikö olla ja jos olla, niin leo vai länderi vai molempi parempi.

Pentujen mukaan lähtevää varustepakettiakin oon työstänyt, se on nimittäin kivaa puuhaa. Osa tavaroista on jo tilattuina, tulevat ulkomailta, kun ovat siellä halvempia kuin kotomaassa, rahti on nolla egeä ja toimituskin sukkela ja samaan hintaan kotiovelle asti. Sit oon päivittänyt pennunostajan opasta, vaikka yllättävän hyvin se oli ajantasalla... Ai niin ja pentutestin päivämäärä on sovittuna. Tässähän alkaa olla hommat kummasti pulkassa, tai ainakin voin tässä vaiheessa tuudittautua siihen tunteeseen.

Mut nyt sumpilla, sit saunaan, koirille ruokaa, panuille iltaruokaa ja sellasta pientä askaretta.

Ei kommentteja: