torstaina, tammikuuta 31, 2008

Pissapojat ja liruliisa


Tänään olikin tosi upee sää, nimittäin sillon kun piti olla duunissa. Kotio kun pääsin, niin aurinkoa ei enää näkynyt, pilvet oli edessä. Tai ehkei aurinkoa näkyny täällä koko päivänä, ei voi tietää kun oli duunissa. Lähdin kuitenkin koirien kanssa ulos, lonkasta huolimatta ja tosi älykkäissä varusteissa... siis ei takkia ollenkaan, paljaissa jaloissa näppärät crocs-jäljitelmät, tosi lumikengät, ja kamera tietty kaulassa roikkumassa.

Aasa ei halunnut lähteä ulkoilemaan, joten annoin vanhan rouvan jäädä sisälle lepäilemään, lääkekuuri on edelleen päällä, eikä Aasa välitä kauheesti muutenkaan enää riekkua, paitsi frisbeen kanssa ja sitä ei nyt todellakaan lääkekuurilaiselle heitetä.

Taapertelin, ontumatta kuten on käsketty, pitkin pihaa ja kiipesinpä tonne metsärinteeseenkin, tosin en tiedä oliko se salittua puuhaa. Yritin ottaa koirista kuvia ja kertyhän niitä, sellaset melkeen 80 kpl, joista osassa ei näkynyt yhtään koiraa. Länderit veti kun heikkopäiset pitkin pihaa ja pöpelikköä. Harmi kun Muru ei välitä enää nykyään juosta ländereiden kanssa, se vaan tutkii omiaan jossain vähän loitompana. Murun mielestä länderien meno on kai aika päätöntä, vaikka nuorena rouva paineli kyllä mukana menossa... tai ainakin yritti pysyä vauhdissa.

Lopulta oli pakko tulla sisälle kun varpaat meni tunnottomiks. Arskallakin oli kyllä kylmä jo siinä vaiheessa. Kun riisuin läpökkäät, niin sieltä paljastui kirkkaanpunaset varpaat, jotka työnsin villasukkiin lämpiämään. Muuten ei kyllä ollut yhtään kylmä, eikä varpaillakaan kun olivat tunnottomat.

Vähän jälkeen vanhimmaisen kotiutumisen Popponen tempas ja pissas puuhahuoneeseensa. Vanhimmainen siivosi lätäkön puhellen ei niin kauniita ja uhaten muuttaa Pipuliinan kanssa jonnekin missä ei ole pissiviä Popposia. Eikä siinä vielä kaikki, joku tovi myöhemmin löysin toisen lätäkön, sellaisen "poikamaisen" mallin, ja yhden "tyttömallin" sen lisäksi. Taisi lumen syöminen tehdä tepposensa, se nimittäin maistui Löppöselle ja Popposelle.

Popponen on varsinainen marsufani. Oon yrittänyt ottaa kuvaa Popposesta seurustelemassa marsujen kanssa, mutta herra on omanarvontuntonen, eikä halua tulla kuvatuksi hempeilemässä. Tässä kuitenkin yksi kuva, vähän vinksallaan, mutta minkäs teet.



Ja siis Hemppa ja Missi tykkäävät koirista, kuten kuvasta näkyy. Sain lopulta tänään otettua pari toivottavasti parempaa kuvaa, mutten enää jaksa purkaa niitä kamerasta koneelle ja käsitellä julkasukuntoon, joskus myöhemmin ehkä.

Popponen rakastaa erilaisia leluja alkaen pehmoista ja päätyen näihin kehittäviin. Ja tosi näppärästi Popponen osaa leluja käsitellä. Tää malli on ollut monelle hankala, koska törppö nousee aina pystyyn kun siitä tassunsa irrottaa. No sen Popponen on tajunnut paremmin kun hyvin ja painaa tassulla tötterön ensin nurin ja pyörittää vasta sitten. Aikamoista tassunäppäryyttä, ei voi muuta sanoa.



Jos ketä kiinnostaa, niin täällä toi lelu esitellään paremmin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä mulla mitään erityistä. Ajelin eilen teidän talon ohi ja aika lumista oli teilläkin :) En sentään poikennut yllätyskahveelle kun olin jo iltapäivällä liikenteessä ;)

Kipa kirjoitti...

Jos et kovin pal ennen kolmee hurahtanu tästä ohi, niin oisit vaan tullu sumpille, toki meille iltapäiväkahviseura ois kelvannu ;o)