maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Epäterveellinen ateria


Eilen illalla KePo takavarikoi Popposelta jonkun omituisen näkösen jutun, esitteli sitä mullekin, muttei keksitty, että mikä ihme se vois olla tai mistä ihmeestä Popponen sen oli hampaisiinsa saanut. No juttu roskiin, eikä siitä sen enempää.

Myöhemmin illalla Popponen syödä mussutti jotain "leikkihuoneessaan" ja kun mitään syötäväksi kelpaavaa ei näkynyt mailla eikä halmeilla, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi Löppösen joululahjaksi saaman öttisen sisuskalut, huomasin nimittäin öttisessä lopotomiareiän. Takavarikoin öttisen ja koska se tosiaan oli varsin "tyhjä", kävi mielessä, että ehkäpä juttukin oli öttisen sisuskaluja, vaikkapa ääniaparaatti, vinku, no mikä lie.

Tänään lueskelin sohvalla kaikessa rauhassa, koirat nukkuivat kuka missäkin, Popponen siinä liki olevassa punkassa. Jossain vaiheessa alkoi kuulua yökkäysääntä. Ehdin kun ehdinkin tuuppia Popposen pois pukasta ennen kuin se, mikä oli tulossa, pullahti puhtaaseen punkkaan. Kakominen kuulosti sellaiselta "yökkään sappinestettä" oksulta, mutta lattialle putkahti ihan kunnon möykky... jotain. Popponen jatko yökkimistä, joten kiikutin jätkän pihalle ja hain samalla talouspaperia. Möykky oli sen verta outo, että sitä piti vähän tutkia. Luulenpa, että siinä oli osa öttisen sisuskaluista, ainakin jotain kovin muovisen olosta. Toivottavasti kaikki kama nyt pullahti ulos, ettei tuu mitään pahempia ongelmia.

On tullut huomattua, että Popposella on tapana niellä kaikkea syötäväksi kelpaamatonta, ei kuitenkaan välttämättä kaikkea syötäväksi tarkoitettua. Muut länderit ei koskaan oo syöneet lelujaan tai mitään ulkoa löytämäänsä, eivät kyllä aina ruokaansakaan. Lelujen rikkomista harrastavat toki kaikki, rapatessa roiskuu. Enpä siis ole oikein osannut varoa ja vahtia, mutta jatkossa täytynee pitää Popposen leikkejä paremmin silmällä.

Ei kommentteja: