tiistaina, heinäkuuta 18, 2006

Leikkisät länderit


Taas on yksi päivä kesälomaa takana. Länderit innostuivat leikkimään pihalla ihan tosissaan. Huomaa, että päivälämpötila on laskenut siedettäviin lukemiin niiden mielestä. Hyvä niin.

Aasa innostui leikkimään koripallollaan pitkästä aikaa. Se pyöritti palloa ympäri pihaa hurjaa vauhtia, pitkin nurmikkoa, ylämäkeen, puun ympäri jne. Välillä Aasa itse pyörähti pallon yli ja välillä Aasa toi pallon luokseni ja odotti, että potkaisen palloon vähän vauhtia. Sitten Aasa ja pallo menivät taas ympäri pihaa. Niin ja Aasan leikkiin kuuluvat myös äänitehosteet.

Arska puolestaan 'pyöritteli' laatuleluamme ja välillä pallosta innostuttiin käymään vetokisaa. Arska vastaa Viivi tai Arska vastaan Astra. Astra antoi helposti periksi, mutta Viivissä riitti virtaa ja niinpä taistelupari ryntäili ympäri pihaa palloa repien ja hurjasti äristen. Kuvassa näkyy mitä "laatulelusta" on tullut:

Hymy tuli huuleen kun katsoi länderien menoa: osa repi palloa, yksi pyöritteli omaa palloaan pitkin poikin. Cello oli ainoa, joka ei oikein osannut ottaa osaa näihin leikkeihin, joten suurimman osan aikaa Cello lojui nurmikolla katselemassa muiden puuhia. Täytyy ryhtyä 'opettamaan' pojalle joku kiva "oma juttu".

Niin leffassakin tuli käytyä. Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu tuli nähdyksi. Ihan hyvä leffa täytyy sanoa. Nyt ei kun unten maille. Tuulensuoja toivottaa hyvää yötä ja kauniita unia.

Ei kommentteja: