sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Lapset lähtee maailmalle


Ja mitäs me onkaan tänään tehty. On nautittu lomasta, kiireettömästä ajasta, hyvästä seurasta ja auringon lämmöstä. On grillattu sekä itseä että ruokaa, on luettu, on juotu kahvia ulkosalla jne. On vähän tehty ihan hyötyjuttujakin. Kitketty sieltä täältä ja marsut saivat siitä hyvät päiväsafkat. Pyykkiä tuli pestyä, se kuivuikin tuota pikaa. Niin no, siinä ne hyötytekemiset sitten taisivatkin olla

Käytännössä ollaan oltu melkeestä koko päivä ulkona ja jotenkin "tuntu tunkkaselta" sisälle tullakaan, mutta tulin silti Koirat on nauttineet olostaan, välillä vähän leikkineetkin, mutta suurimmalta osin maanneet pihalla varjossa, heinikon seassa, tai kipittäneet jonkun kaksjalan perässä milloin milläkin askareella. Nyt kaikki nukkuvat autuaan unta sisällä.

Rouva ja Herra Linnun lapset ovat osin jo liikenteessä, enää kaksi nököttää pesässä. Tai eivät nekään pesässä, mutta siinä pesän vieressä, katoksessa edelleen. Saa nähdä joko nämäkin ovat huomenaamulla tiessään. Pikkuiset ovat kyllä syötävän söpöjä kun napottavat meitä "orreltaan" silmä tarkkana. Ei niitä onneksi pelota, ovathan ne meidät nähneet koko pienen ikänsä. Pikkuisia tulee suorastaan ikävä. Ehkä taas ensi kesänä saamme seurata seuraavan pesueen varttumista.Tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis, siirryn tölläämään pari vuokraDVD:tä ja nauttimaan siitä ilosta, ettei huomenna tarvihe kömpiä jalkeille kuudelta, vaan voi rauhassa nukkua, vaikka niin pitkään kun haluaa, mutten kyllä halua tuhlata lomaa nukkumiseen.

ps. Nyt kun ollaan lomalla, niin voipi olla, ettei näitä päivityksiä päivittäin tule, toivottavasti edes viikottain, mutten lupaa sitäkään, kun ei koskaan tiedä mitä keksitään.

Ei kommentteja: