keskiviikkona, heinäkuuta 19, 2006

Kesäloma, kesäloma, kultainen kesäloma


Tarkotus olis kirjottaa koirista, mutta nyt naputan kesälomasta, niin se vaan on. Meinaan koirilla on ihan huisin kivaa kun kaksjaloilla on kesäloma. Sehän tarkottaa, että meillä on ovet auki melkeen 24/7 ja koirat saavat mennä ja tulla vapaasti, tontti kun on aidattu. Mikäpä siis sen parempaa kun kesäloma... koirille nimittäin.

Mietin tänä vuonna, että minkähän takia mulla ei koskaan ole loma heinäkuussa, se on mitä oudoinpiin aikoihin. No tietty toisina vuosina on koiranpentuja ja silloin loma ajottuu osin niitten mukaan, mutta miksei loma ole muina vuosina heinäkuussa. Muistin sen taas kun kärvistelin helteiden kourissa, enkä ole saanut yhtä sadasosaakaan tehtyä siitä kaikesta mitä piti, koska kertakaikkiaan siinä helteessä ei sisällä jaksanut tehdä mitään, eikä auringossakaan. Se oli lue-ja-makaa-varjossa -säätila. Ens vuonna mulla ei ole loma heinäkuussa, ei monestakaan syystä.

Sitten mietin, että miksi olen usein pitänyt lomani outoihin aikoihin, unohdetaan nyt ne pennut, enkä juurikaan samaan aikaan Kepon kanssa... tai siis vaan osin samaan aikaan. No nyt tiedän senkin. Juu mutten kerro, jokainen miettiköön tykönään.

Että ei kun kesälomaa jatkamaan

Ei kommentteja: