tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Läksyjä, läksyjä, enemmän läksyjä


Juu ei kuvia tänään, eikä pal tekstiäkään. Punkka jo houkuttelee unten maille, joten muutama sananen vain.

Helle jatkuu, duunissa alkaa olla aika sietämätöntä, eikä kotonakaan mitenkään viileä ole. Vaan ei auta valittaa, se kun on tämä Suomen suvi sen verta lyhyt ja vähäluminen, että täytyy nauttia olostaan, vaikka sitten hampaat irvessä.

Tehtiin taas Cellon kanssa kotiläksyjä, koskahan ehtisin tehdä omiani... Meinaan siinä missä Cellon läksyt on tehty tunnollisesti, omat ovat ihan vaiheessa ja kohta on kesäkuu lopussa ja kaikki pitäisi olla tehtynä kun etäkurssin suoritusaika päättyy. Niin ja on mulla vielä toisenkin koulutuksen tehtäviä, mutta niitä sentään on tullut jonkun verran tehtyä, vaikkei ehkä tarpeeksi.

Vaan siis takaisin Celloon. Meillä oli tänään vähän vieraampi "tuomari" harjotuskappaleena. Lisäksi tempasin Cellon suoriltaan sisältä kaulaimeen, en antanut etukäteen haistella "tuomaria", enkä antanut haukkua, vaikka kaikki muut koirat huusivat kurkut suorina. Keskityin pelkästään Celloon ja annoin muun maailman kulkea omaa rataansa ihan kaikessa rauhassa. Vähän Cello oli aluksi epävarma, että mitäs tässä nyt, mutta äkkiä se keksi jutun juonen ja ryhtyi töihin. Eikä sitten paljoa perustanut "tuomarin" heilumisista. Arvaiskohan huomenna päästää Cellolle kutakuinkin vieraan "tuomarin" puikkoihin... Ehkei kuitenkaan yhtä soitellen sotaan kun tänään, ettei tule takapakkia.

Nyt hyvää yötä ja kauniita unia itse kullekin, Tuulensuoja vaipuu yön hiljaisuuteen.

Ei kommentteja: