tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Aasa 9 vuotta


Meillä oli tänään oikein kakkukekkerit, kunnon juhlat: Aasa täytti 9 vuotta. Ei kyllä uskoisi, Aasa tuntuu niin nuorekkaalta ja vastahan me käytiin Aasa-pentu hakemassa. Toisaalta kyllä rouvan naamasta jo vähän näkee, ettei tässä ihan teinityttö enää olla.

Aasa sai synttäreidensä kunniaksi kakun. Siinä oli Cesaria (kausiherkkua, jotain hanhea muistaakseni), maksalaatikkoa, raejuustoa ja kaksi nakkia, ei siis kuitenkaan yhdeksää. Muillekin juhlijoille oli herkut varattuina: ländereille maksalaatikkoa ja raejuustoa, Maltille ja Murulle hirvenrustot. Tarjoilut maittoivat kiitettävästi ja näytti siltä, että juhlijoihin olisi mahtunut vähän enemmänkin tarjottavia. Jälkiruuaksi oli mahapullia, mutta ne tekivät kauppansa vähän vaihtelevasti, osasyy linee, että olivat tarjottaessa jäisiä.

Siinä missä juhlijoiden vatsat olisivat vielä vetäneet, niin Aasan vatsa oli lopulta niin täynnä kakkua, että Aasa jätti loput elikkä raejuuston jämät (jotka mieheni sitten oli syödä kun tuli kotiin). Cesar oli nuoltu viimeiseen pisaraan, nakit syöty ja maksalaatikollekin oli mahasta tila löytynyt. Vielä Aasa tarkasti, että muiden juhlijoiden kupit olivat tyhjät, ettei vaan kukaan ollut jättänyt mitään herkkuja.

Aasalle olisi oikeastaan vielä lahjaksi frisbee, mutta sitä ei kyllä anneta tänään. Vähän rennompaa oloa vielä palloepisodin päälle, katsotaan vaikka huomenna tai ylihuomenna, meinaan eihän se ole frisbee eikä mikään, ellei sitä oitis heitetä ainakin 10 kertaa.1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Aasalle vielä myöhästyneet synttärionnittelut!