keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006

Aasa ja Cello mätsärissä


Oltiin iltasella Aasan ja Cellon kanssa mätsärissä Nummelassa. Cello tosin ei osallistunut kuin kehän laidalta, enemmän oltiin vaan harjoittelemassa "näyttelytunnelmaa" vastaisen varalle. Cello harjoitteli myös ruohonkorsien merkkaamista ja onnistuipa se merkkaamaan parit housunlahkeetkin. Siinä Cellolla on pieni opinkappale edessä: kaikkea ei, eikä jokaista ruohonkortta, tarvitse merkata.

Aasa osallistui itse kisaankin ja oli sinisten veteraanien nelonen. Palkinnoksi Aasa sai pussillisen ruokaa, tosin giant-laatua. Aasa ihastui jo kilpailupaikalla voittopussiin ja vahti sitä koko kotimatkan todella tarkasti. Kotona Aasa kävi huomattelemassa pussista, kunnes tajusin antaa sieltä Aasalle maistiaiset.

Kunnon kokoisia jytkyjä olivatkin ko. nappulat, siinä jää Saarioisen lihapulla kakkoseksi. Vaan kuin ollakaan, ländereille olivat nämä nappulat todella mieleen. Niitä haettiin onnellisina kupista ja kuljetettiin suurina aarteina sopivaan paikkaan, jossa ne sitten hartaudella nakerrettiin. Tiedän, että moni joutuu miettimään, että mistä löytäisi niin pieniä nappuloita, että ne koiralle kelpaisivat... meillä ehkä kohta syötetään jalkapallon kokoisia möhkäleitä.Ei kommentteja: