maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Kepeästi kesäkuun kuumassa


Hellettä on pitänyt. Tai en kyllä ole mittariin katsonut, että onko siellä ne viralliset hellelukemat eli ei, mutta lämmintä kumminkin on riittämiin. Duunissa sitä lajia oli tänään iltapäivällä +28, auton lämpötilaa en viitsi edes ajatella (ei ole ilmastointia, ei ole, ei). Töistä kotiuduttuani siirryinkin ulos, siellä oli sentään vähän inhimillisempää kuin sisällä. Puuhailin niitä näitä, koirat koko ajan mukana.

Laattapiha on ollut suosittua aluetta viime aikoina, se kun on vielä sentään aika viileä varjoisemmista kohdistaan. Aasa yrittää tässä imeä viileyttä koko kyljen leveydeltä.


Arska pitää vahtia, jotta mitä pihalla tapahtuu. No aika vähän. Pari fillaristia piti haukkua, mutta muuten oli aika vaisua. Ei leikitkään kiinnostaneet.


Cellon kanssa muistin jopa kurssin kotiläksyt ja vanhimmaisen avustuksella tehtiin parit harjoitukset. Ne meni ihan kiitettävällä arvosanalla, mutta tietty asiaa helpotti se, että avustaja oli ylenmäärin tuttu. No huomenna on vuorossa vieraampaa sorttia, katotaan kuin sitten käy.

Jossain vaiheessa alkoi ihmetyttää, että minkä takia koirat näyttävät siltä, että haloo hei, voitaisiinko mennä jo sisälle... Kelloon katsoessani ymmärsin vallan hyvin miksi: oltiin oltu ulkona yli kolme tuntia yhtä soittoa. Niin se aika kuluu, toivottavasti nahka ei palanut kovin pahasti.

Ei kommentteja: