perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Tekemisen iloa

Aattelin ensin naputella joulukuun kuulumisia, myrskyjä, sähkökatkoja sun muita jännittäviä juttuja. Sen jälkeen harkitsin naputtavani jonkin sortin "näin meni vuosi 2011" -kokooman, kuten aika monet tuntuvat tekevän. Enpä vaan jaksanut keskittyä kumpaankaan...

Joo, Frida alotti juoksunsa, Hedda tekee omaansa edelleen, pariskunta on siis "eristyksessä" vanhimmaisen kanssa yläkerrassa. Toistaseks pyörivät vielä aina aika ajoin tossa "hallin" puolellakin, mut jonkun ajan päästä niiltä on varmaan se(kin) ilo karsittava.

Päätin tänään siis vähän vaivata poikien aivoja, josko siellä valtaan pääsisivät aivosolut... Kaivelin esiin jouluksi ostetun ja silloin käyttämättä jääneen aktivointihässäkän. Pojilla on ollut vähän ongelmaa ymmärtää "purkkimallia", joten ostin PetNetStoresta tällaisen:


Totoro sai kunnian alottaa ja tajusi oitis mikä on homman nimi. Vähän herraa ärsytti kun pallot pyöri takasin kuoppiinsa ja sit ei enää muistanut mikä kuoppa oli jo tullut tyhjennettyä. Pari palloa kyllä pyöri vahingossa lattiallekin.

Sit oli Cellon vuoro ja homma sujui het, no olihan tuo nyt toki katellut Totoron suoritustakin, etten tiedä oisko ollut hitaampi jos ois joutunut ite ekana kokeilemaan onneaan. Cello onnistui pyörittämään aika monta palloa pois alustalta, joten ei jäänyt niin montaa palloa pyörimään kolosta toiseen.

Totoro oli selkeesti sillä aikaa miettinyt kuin homma menis tehokkaammin ja toisella kierroksella se tökki palloja yli laidan, vaan pari palloa jäi pyörimään tielle. Cellon ajukopassa oli tapahtunut jotain samankaltaista ajatustoimintaa ja toisella kierroksella Cello huitoi nenällään pallot pitkin lattiaa, joten sai emäntäkin osansa aktivoinnista kun ensin yritti huonolla menestyksellä napata pallot kiinni vauhdista ja sit etti minne pallot oikein oli pyörineet.

Ei kommentteja: