torstaina, joulukuuta 08, 2011

Messarihässäkkää

Viikonloppu meni toden totta Messarissa. Jos oli lauantaina herätys aikanen meilläkin, niin enpä viitsi edes aatella Hannan herätystä, hän kun ajoi Tamperestista meille ja ehti vielä juoda sumpitkin ennen kun lähdettiin kohti Messaria. Amanda-raasu oli vähän onnettoman näkönen, se kun napattiin autosta ja asutettiin takkahuoneeseen... Aika karua.

Länderikehän äärellä oltiin hyvissä ajoin ennen yhdeksää, jotta Frida ehti vähän tasottua ennen kehän alkua. Leokehä alko sit puolestaan kymmeneltä, mutta kun Muru veteraaninarttuna oli se ihan vihonviimenen arvosteltava leo, ja kun niitä leoja oli aika monta, eikä tuomarikaan ollut maailman nopein, niin oltiin piiiiiiitkällä iltapäivässä kun päästiin kotio.

Sunnuntaina ei sentään aamulla anivarhain tarvinut paikalla olla kun länderit oli vasta iltapäivän puolella ja Muru taas se vihoviimonen arvosteltava kerpele. Lopulta Fridan ja Murun esiintyminen oli samaan aikaan, joten missasin veteraanin esiintymisen.

Lauantain saldo oli Murulle ERI ja SA, veteraaniluokan voitto ja VSP-veteraani. Sunnuntaina Muru sai myös ERI:n ollen veteraaniluokan toinen. Ja joo, ei ole kuvia kun ei niitä pyttykuvia olla vielä otettu.... Fridan tulos molemmilta päiviltä oli EH, lauantaina Fridassa ei ollut muuta hyvää kuin turkki ja väri, sunnuntain arvostelu sentään oli positiivissävyinen. Nyt saa neito ehkäs jäädä vähän aikuistumaan ulkomuodoltaan, jos se niin nyt koskaan tekee.

Messarin jälkeen on sit riittänyt kaikkea muuta hässäkkää ja töihinkin piti palata eilen. Kahdessa päivässä on niskat jo jäykistyneet, hartiat jumissa, että päässä vaan humisee, ja selkä jäykkä. Nenäkin alkaa vuotaa ja kurkkua kutittaa, jotenkin vaan en voi välttyä ajatukselta, että työpaikalla on jotain, joka ärsyttää hengitysteitä, todennäkösesti jotain hometta, vanha tasakattotalo kumminkin. Vaan näillä mennään ainakin jonkun aikaa...

Ei kommentteja: