perjantaina, joulukuuta 02, 2011

Messaria ja kysely

Se on livahtanut käsistä tämä "alkava viikko" ja kuvat oottaa edelleen käsittelijäänsä, vaan eikö ne sano, että hyvää kannattaa odottaa... tai jotain.

Tuleva viikonloppu menee tiukkaan ja tarkasti Messarissa, sieltä meikäläisen voi halutessaan bongata molempina päivinä joko länderikehältä tai leokehältä. Kaksi Kipazin-länderiseinäkalenteria on vielä "vapaalla jalalla" ja otan ne Messariin mukaan.

Vähän aikatauluista, jos kuka haluaa tulla sanan pari vaihtamaan:

Lauantaina

Länderit klo 9.00 kehä 75, ilmoitettu 14 länderiä, joten tunnissa homma on ohi.

Leonbergit alkaen klo 10.00, kehä 73, ilmoitettu 68 leonbergiä, Muru veteraaninarttuna kehässä ihan loppupäässä rotua, joten vaihtelevasti kehän äärellä iltapäivään asti. Kahden kolmen maissa kehä on ehkä ohi... tai sitten ei.

Sunnuntaina

Länderit kehä 47, ilmoitettu 17 länderiä, arvostelun alkamisaika sitten jääkin todennäköisyyslaskennalle, sillä ohjelmassa edellinen ilmoitettu kellonaika on 11.00 ja ennen ländereitä tuomarilla on 38 koiraa arvosteltavana, joten sanoisin, että länderien vuoro on noin 13.00 (ja tämähän sitten riippuu täysin tuomarin nopeudesta).

Leonbergit kehä 34, ilmoitettu 72 leonbergiä ja arvostelu alkaa 10.00. Muru kehässä siis samoihin aikoihin kuin lauantainakin eli joskus kahden maissa ehkä.

Saa nähdä meneekö leonbergit sunnuntaina länderien kanssa päällekkäin, onneksi on handleri Murulle ja onneksi molempina päivinä kehät on sattuneet suht liki toisiaan, joten on vähän helpompi surffata kahden kehän väliä, jos tarve niin vaatii.


HUOM!!
Kaikki te, joilla on länderi, on joskus ollut länderi tai jotka olette kiinnostuneita rodusta, käykäähän täyttämässä länderiyhdistyksen kysely. KIITOS!!

Ei kommentteja: