perjantaina, elokuuta 29, 2008

Kuin sieniä sateella...


Pihaan on ilmestynyt sienien joukkorynnäkkö, ihan äkkiä ja yllättäen. Piti niitä sitten kuvata, vaikkei valo näköjään perusasetuksin enää siinä kohti iltaa ihan riittänytkään... tärkeintä ei kuitenkaan ole tulos vaan rehti suoritus, joten tässä nämä

Lyhyestä virsi kaunis ja lisää ehkä huomenna tai joskus...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja sieniä! Kaivarissa tavataan!
Timon tosin ei ole esiintymiskunnossa, sillä olen sairastellut tässä, enkä jaksanut turriaista siistiä. Punkin pyöräytin sen kaulasta aamulla pois ja melkein myöhästyin töistä. Ei auta Exspotit vissiin. Ketähän ne 2 muuta ovat?

Kipa kirjoitti...

Jup, Kaivarissa tavataan huomenissa, toivottavasti sää on siellä sellanen kun meillä nyt; aurinko paistaa :)

Katotaan miten meillä toi esiintyminen menee. Cello on ollu kehässä viimeks joskus vuonna kivi ja keppi (no siis joskus vuosi sitten). Viivin nyt luulisin menevän ihan vanhalla rutiinilla, mut oon huomannut, ettei toi oo oikee ajatusmalli ;)

Meilläkin molemmat näyttää miltä näyttää, olin LAS:ssa pikku operaatiossa tossa viikolla, niin aika on menny lähinnä toipuessa, tänään alkaa sentään olla jo melkeen normaali olo...

Enkä muuten minäkään tiedä ketä ne kaks muuta mahdollisesti on. Viime vuonna paikalla oli omieni (Cello, Viivi, Aasa) lisäksi Kuje, Roppa, Rekku ja Grappa. Vaan huomennahan se salaisuus paljastuu ;)

Sanna kirjoitti...

tsemiä! :D

Meillä kasvaa kanssa ihan samanlaisia sieniä pihalla ja ihan yhtä paljon. :D