torstaina, elokuuta 29, 2013

Hoitolapsi osa 4

Yö sujui loistavasti, Bertta nukkui tyynyllään ja heräsi vasta kun meikäläisen kello soi. Aamurutiinitkin alkaa Bertalle olla tuttuja, samoten pojille Bertalla höystetty aamuohjelma.

Päivällä kuoronjohtaja Bertta oli kuulemma yrittänyt kannustaa pesuhuoneen poikia jodlaamaan, mutta pojat ei olleet tänään, syystä tai viidennestä, halunneet vetää serenadia. Vaan huomenna on uus päivä, uudet kujeet ja ehkä myös uusiutuneet äänivarat...

Jonkin sortin kotiutuminen näkyy siinä, että Bertta on alkanut "vartioida reviiriään" ja myös ilmoitella, jos jotain epäilyttävää näkyy. Varsinaisen vartiohaukun Bertta kuitenkin on, ainakin toistaiseksi, jättänyt muille.

Iltapäivä ja ilta on menneet Bertan osalta, eilisen hieronnan jäljiltä, levon puolella, kuten kuvista näkyy.

Polvileikkauspotilaskin on ottanut levon kannalta ja tuntuu todella nauttivan kivuttomasta olostaan pitkän tuskien taipaleen jäljiltä. Sivuvaikutuksena kipujen päättymisestä ja lääkitysten lopetuksesta on levoton mieli ja mieletön vauhti, joten häkitystä on riittänyt melkeestä enemmän kuin koko projektin aikana tätä ennen. Vaan ens viikolla helpottaa ja Frida on taas vapaa kulkemaan, juoksemaan ja leikkimään ja koko kesän olohuonetta koristaneen häkin voi viimein haudata varastoon.Ei kommentteja: