sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2011

Rouva Lintu

Nää ei nyt yhtään pysy elämän perässä nää päivitykset... Tässä kuitenkin Rouva Lintu ja lapsensa. Herra Linnusta ei ole kuvaa, näin sen kyllä pari kertaa, ei siinä mitään. Useimmiten kuitenkin tapasin Rouva Linnun.

Rouva Lintu


Lintupariskunta päätti rakentaa pesänsä takaovella olevaan pieneen katokseen, joutuivat siis hyvin liki takaovea. Alkuun Rouva Lintu pelästyikin ihan joka kerta kun joku vaan ovea edes raotti, sitkeesti kuitenkin piti pesäpaikkansa. Mikäs siinä, hyvä paikka katoksen alla, eikä varmasti muista linnuista häiriötä, meistä kaks- ja nelijaloista vaan.



Sitten Rouva Lintu alkoi sietää, että ohi kulki silleen vähän köyryssä ja katsomatta pesää kohti, koirat sai jo siinä vaiheessa mennä menojaan, niistä Rouva Lintu ei välittänyt. Välillä kateltiin toisiamme takaoven ikkunan läpi. Kerran tavattiin ihan kirjaimellisesti ja toikkaroitiin siinä muutama sekunnin sadasosa sulassa sekamelskassa Rouva Lintu, minä ja pyykit. Rouva Lintu selvisi lähimmän puun oksalle motkottamaan ja meikä sai pyykit pidettyä pesuvadissa. Jatkossa varottiin toisiamme vähän paremmin.

Nyt Rouva Lintu perheineen on jo jättänyt pesänsä. Alla viimeinen kuva lapsosista, otettu iltapäivällä 30.6. kun tulin duunista kotio ja ennen kuin päästin koirat ulos. Seuraavana aamuna linnut olivat lähteneet.



Ei kommentteja: