tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

Oulun näytelmiä ja muuta sälää

Heinäkuu kuluu hurjaa vauhtia ja eipä taida mennä aikaakaan kun ollaan jo elokuussa. Miten ne lapsuuden kesät oli niiiiiiiiiin pitkiä ja nykyään vasta ehtii tajuta, että kas kesä tuli, kun se jo meni ja joskus tuntuu suorastaan siltä, ettei ehtinyt ees nauttia kesästä kunnolla kun jo saa luoda lunta.

Heddan masu ei ole mihinkään kasvanut, paitsi ehkä vanhimmaisen toiveunissa mut muuten "oireet" on lupaavia: nisät töröttää ja punottaa, eikä ruoka maistu, ensin ruokahalu kutistui kutistumistaan, nyt se on poissa kokonaan, vaan herkut maistuis, mut sille linjalle ei kyllä lähdetä tässä vaiheessa harjotuksia. Ens maanantaina on loppuiltapäivästä ultra, sit asiat varmistuu ja päästään järkkäämään paikkoja pentukuntoon (tai sit siirrän kesälomani kesään, enkä panttaa sitä syksyyn).

Viime viikonloppuna Kuje ja Pila edustivat Oulun näytelmissä, Kuje vaan lauantaina, mut Pila molempina päivinä. Pila edustikin todella edustavasti, ei toki Kujeellakaan huonosti mennyt, vaan vallan erinomaisesti (avo eri2).

Pila lauantaina AVO ERI1, SA, PN2, varaSerti, varaCACIB

Pila sunnuntaina AVO ERI1, SA, PN2, Serti, varaCACIB
ja taitaa tuo sunnuntain varaCacib vielä muuttua varsinaiseksi, koskapa voittajanartusta tuli käsittääkseni kv-valio lauantaina.

Muuten menee arkisia latuja: millon sataa, millon paistaa, millon jotain siltä väliltä, pääsääntösesti on kuitenkin ihan liian kuuma mun (ja koirien) makuun, joten mitään ihmeitä en oo aikaan saanut.

"Vanhusten" päälle tää helle käy. Muru ei pal ylimääräsiä viitti liikkua, mut tarvittaessa liikkuu kyllä sukkelastikin. Arska puolestaan läähättää välillä aikalailla, siis silloinkin kun kukaan muu ei ja on viileämpää. Jos Arskan läähättely jatkuu, niin lienee paikallaan käydä tohtorilla näytillä, ettei oo sydän (ikää kuitenkin jo on) ja toinen kattomisen arvonen paikka on hampaat, koska Arska on TAAS tänä kesänä harrastanut urakalla pihan kitkentää, että jos pitää poistaa ne loputkin onnettomat etuhampaat...

Viivi nyt ei mikään vanhus ole, mut räkii ja pärskii taas. Oon tullut siihen tulokseen, että lienee lopulta joku (siite)pölyallergia kun aktivoituu keväisin ja jatkuu enemmän tai vähemmän läpi kesän. Tosin ei samanlaisena joka vuosi, mut ei kai kesätkään samanlaisia ole. Täytyy nyt katella tarviiko käydä tohtorilla, jos vaikka pyytäis jotain toista allergialääkettä, meinaan yhtä kokeiltiin pari(??) vuotta sitten, eikä siitä mitään hyötyä ollut.

Loppulauma voikin sitten ihan erinomaisesti. Muutama punkki on koirista löytynyt, vaikka on punkkipannat kaulassa. Yhtään ei onneks ole löytynyt meikäläisestä... meinaan yhtenä vuonna sellanen oli imeytynyt mun kylkeeni, varmaan liftannut jonkun koiran kyydissä, ja se oli kyllä aika ällöä kun punkin pää oli nahan alla ja kroppa sekä sätkivät jalat nahan päällä. KePo sen poisti punkkipihdeillä ja jouduin siihen kyllä antsakuurinkin hakemaan kun sain ihoreaktion, tosin en tiedä punkistako vai siitä teepuuöljystä, jolla desinfioin nahkani...

Tähän loppuun yks kysymys: jos pistää karvatonta pyykkiä pesukoneeseen, niin miten ihmeessä sieltä tulee ulos ihan karvasia vaatteita??

Ei kommentteja: