sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Blogin loppu??

Lumen luonnilta oon ehtinyt tänne vaihteeks käväsemään

No kaiken rehellisyyden nimissä olen aikeissa lopettaa tämän blogin tähän. Vuoden vaihteessa osa blogista lakkaa joka tapauksessa toimimasta, koska palvelintila, jolla osa blogin kuvista on tallessa, lakkaa olemasta, olen irtisanonut sen. On siis ehkäs aivan oiva hetki pistää pillit pussiin koko blogin osalta sen sijaan, että yrittää kursia repaleista jotain luettavaa, ja tyytyä ylläpitämään pelkkiä kotisivujaan. Sinne ajattelin kyllä tehdä jonkin sortin kuulumisia-osion... sehän on vähän kun blogi... eikö??

Ihan tuhanteen tekstiin en yltänyt, vaikken siitä kovin monen kirjoituksen päähän toisaalta jäänytkään. Neljä vuotta sain blogia naputettua, enemmän kuin koskaan uskoin, kosken ole mikään päiväkirjatyyppi. Jonkun verran täällä on tilastoista päätellen käytykin, vaikkei moni ole jalanjälkiään blogiin jättänytkään. Paljon tavaraa tulee siirtymään bittiavaruuteen, jotain "aarteita" ehkä kasailen kotisivuille... nykyisin tähän puuhaan käytettävissä olevan aikani huomioon ottaen ehkä ens vuosituhannella.

Iloista Joulun odotusta kaikille blogin lukijoille, lämpöistä joulumieltä sekä onnellista tulevaa vuotta 2011!!!

11 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Kiitos Kipa mukavasta blogistasi! Tämä on ollut niitä harvoja mun "vakiblogejani" kautta aikain, jota oon käynyt niin säännöllisesti lukemassa, kun mä nyt mitään säännöllisesti luen..
Mutta ei se mitään, siirryn sit takas kotisivuillesi vakivierailijaksi.. ;)

jassu

Anonyymi kirjoitti...

No, nyt jää multakin sit yks blogin lukeminen :-( on se vaan ollut kiva lukea teidän kuulumisianne tätä kautta kun ei olla muuten nähty...

Hyvää Joulua ja vuodenvaihdetta teillekin.

Petra

Pia kirjoitti...

Tätä blogia on ollut ilo lukea! Jään kyllä kovasti kaipaamaan ihania tarinoitasi koirien elämästä. Erityisesti kuvatarinat saivat aina hymyn huulille :)!

Toivottavasti jossain muodossa saamme kuitenkin kuulla kuulumisianne säännöllisesti... tätä välimatkaa kun on HIEMAN liikaa säännöllisiin tapaamisiin.

-Pia-

Tanja ja Lumo kirjoitti...

no voi hitsin pimpulat.minäkin olen tätä blogia lueskellut vaikka en ikinä puumerkkiäni ole jättänyt;)

Kati ja Tikkis kirjoitti...

Voi harmi, sinulla on kyllä kynä hallussa, mukava on ollut tätä seurata =)

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös olen aktiivisesti seurannut tätä blogia ja hurjan kivoja kertomuksia ja kuvia joten tulee ikävä näitä sivuja mutta toivottavasti jaksat kirjoitella kuulumisia-osioon:)
Rauhallista Joulun odotusta teille kaikille

Unknown kirjoitti...

Harmi kun lopetat blogisi, vaikkakin ymmärrän, että kova vaivahan se on pitää yllä sekä blogia, että kotisivuja kaiken muun tekemisen lisäksi.
No täytyy sitten käydä lueskelemassa niitä kotisivula vähän useammin:)

Oikein hyvää joulua kaikille Kipalaisille ja onnellista uutta vuotta!

toivottaa Malla pesueineen

Sanna kirjoitti...

Minullekin tämä on ollut yksi suosikkiblogeistani kautta aikojen! Koska aika on nykyään kaikilla kovin kortilla, niin ymmärrän kyllä hyvin päätöksesi. Itselläkään tuo bloginpäivitys ei kovin aktiivista ole, kun ei vaan ehdi. Tätä blogia on ollut ilo seurata, koska sinulla Kipa oikeasti on sana hallussa ja tarinasi koiramaisen hauskoja, välillä vakavampiakin. On ollut ihanaa elää ilossanne ja surussanne ja arjessanne täällä mukana kanssanne. Minäkin jatkan lukemista kotisivujen puolella siis.

Ihanaa joulunaikaa teille kaikille! <3

Sanna & co.

Welmuset kirjoitti...

Hyvää joulun aikaa teille sinne myös ! rankka syksy takana joten toivotaan oikein hyvää ja kaikin puolin parempaa uutta vuotta sinne ! Fridalle tottakai superhalit ja rapsutukset

Ansku kirjoitti...

Hyvää joulua koko köörille!

Täytyy myöntää että tätä blogia on tullut säännöllisesti seurattua alusta asti. Harvemmin kuitenkin tulee kirjoitettua kommenttia.

Itse olen kanssa miettinyt blogin sulkemista koska se vie paljon aikaa... Mutta katsotaan nyt vielä hetken aikaa mitä tuleman pitää.

Maija ja Gopplosin kengurut kirjoitti...

Hyvää joulua :) Mailiosoitteita on niin paljon kateissa, että en lähetä joulukorttia kenellekään tasapuolisuuden nimissä... Kortti löytyy kuitenkin sivuiltamme :)