lauantaina, tammikuuta 12, 2013

Naamakirjaan mennään

Joulu tuli, joulu oli ja joulu meni. Samoin kävi yllättäen myös vuodenvaihteelle ja nyt ollaan jo ihan liki tammikuun puoltaväliä. Säät on vaihdelleet; tuulta ja tuiskua, vettä ja lunta, pakkasta ja suojaa, aurinkoakin, joskin vähemmän.

Blogissa on kovin hiljasta, koska monia "pikkujuttuja" on vaan niin pal helpompi heitellä naamakirjaan. Kuitenkin ymmärrän oikein hyvin heitä, joita ei moinen paikka voisi vähempää kiinnostaa. Olen siis elänyt jonkin sortin kahtiajakoisuuden kynsissä jo pitemmän aikaa ja joskus olen jättänyt jotain kirjottamatta naamakirjaan ihan vaan, että kirjoittaisin sen tänne. No sitten en ole kirjoittanut tännekään. Joskus taas tuntuu niin turhauttavalta kirjoittaa tänne kun sehän on jo kerrottu naamakirjassa ja suurin osa blogin vakilukijoista on siellä. Jep, jep.

Nyt olen tehnyt kompromissiratkaisun... tai jotain siihen suuntaan. Avasin täysin julkisen sivun naamakirjaan, sitä voivat lukea hekin, joilla ei ole tunnusta ko. paikkaan. Naamakirjan kirjoituksia ei kuitenkaan voi FB-tunnareitta kommentoida eikä niistä tykätä, niitä voi ainoastaan lukea. Toisaalta, eipä niitä kommentteja täälläkään kovin montaa ole

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etten koskaan kirjoittaisi tänne. Jako on ehkä enemmän niin, että "pikkukuulumiset", pikaiset heitot, pelkät kuvat jne. ilmestynevät naamakirjaan. Pitemmät jorinat tänne ja "viralliset" päivitykset kotisivuille. Kuulostaako monimutkaiselta? Voi ollakin. Siitä huolimatta tervetuloa lukemaan myös naamissivua.

kennel Kipazin Facebookissa

ps. kotisivujen ja naamakirjasivun osoitteet löytyvät myös tuolta sivupalkista, ei tarvitse myöhemmin tästä jutusta naamakirjaosotetta etsiä.

Ei kommentteja: