perjantaina, lokakuuta 12, 2012

Perjantaipiristeitä

Perjantai on sujunut sukkelasti hyvässä seurassa. Kotiin tullessa täällä oli jo odottamassa KePon noutama M-ryhmä, joten voitiin syödä hyvää ruokaa, juoda sumppia ja nauttia erinomaisesta raparperipiirakasta. Sen jälkeen oli vuorossa lukemista ja leikkejä...


Vähän myöhemmin paikalle saapui ihanainen Heta taustaryhmänsä kera. Neito oli niin riemastunut kasvattajan näkemisestä, ettei paremmasta väliä. Heta pärjäsi hyvin myös vilkkaitten pikkuihmisten kanssa.
Kas tässä Heta ja tukka.


Tai miten ois Heta ja letti.


Totoron mielestä Heta oli ihan tyhmä kun änki mamman syliin koko ajan ja herra yritti vähän puolustaakin paikkaansa. Uskoi kyllä kun sanottiin ja tyytyi mulkoilemaan alta kulmain. Hetan letti sitten olikin Totoron mielestä aivan käsittämätön juttu, sitä piti tuijottaa ihan koko rahan edestä.

Heta ja isipappa Cello, jolle Heta kovin yritti tehdä itseään tykö ja onnistuikin siinä niin hyvin, että Cello sai jonkun lentävä länderi kohtauksen ja juoksi pitkin kämppää ja sohvia niin, että oltiin jalkoihin jäädä koko sakki.


Lopuksi perjantai-illan piriste; sisko ja sen veli...

Miten voikin sisarukset (puoli sellaiset vaan, sama isä, eri äiti) näyttää näin fiksuilta ja vielä samassa kuvassa ja kai kuvaajakin vois kuvakulmat paremmin valita

Sit ei kun hymyä huuleen ja unten maille!

Ei kommentteja: