tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Pentuaktiviteetteja

Tänään on pennuilla ollut aikamoinen päivä. Tai iltapäivään asti mentiin ihan normikaavan mukaan: ruokaa, ulkoilua, nukkumista, leikkimistä ja sitä rataa. Iltapäivällä oli sit ohjelmassa ihan autoreissu.

Pennut kuljetusloodaan ja liikenteeseen. Matkalla poikkesin Nlan M&M:ssä hakemassa Viiville (taas kerran) eri ruokaa kun muille, josko se helpottaisi (taas kerran) toipumista röhinöistä ja rohinoista. Ja pitihän se tutulle myyjälle toki kehua, et on pentuja autossa, joten hän sit kävi pentuja autolla kattomassa ja rapsuttelemassa.

Ja ei kun matkaa jatkamaan kohti "waldolaa", jossa meitä jo ooteltiinkin. Pennuille oli varattu sanomalehteä lattialle ja kylläpä olivatkin vieraskoreita, kävivät kaikki paperilla pissillä het aluks ja sen jälkeen kukaan ei pissinyt mihinkään. Tajusin kyllä tänään, etten ole nähnyt sisätiloissa ollenkaan kakkoja. Hedda tietty huolehti asiasta ensin, mut ei niitä kakkoja ole näkynyt nytkään, joten kai ne on sitten tehty ulos. Aika hieno joukko täytyy sanoa.

Vaan takaisin visiittiin. Ensin pentuja vähän ujostutti kun oli pennuille täysin vieraskin ihminen paikalla ja tietty vieraat hajut ja vieraat paikat, joten koko kööri yritti tunkea syliini, josta niitä tuupin sitkeästi lattialle ja kohti rapsuttamaan ojentuvia käsiä. Lopulta kömmin tieheni, tarkotushan oli tutustua vieraaseen paikkaan, eikä nyhjätä kasvattajan kyljessä. Tulihan se sitten vallatuksi melkeen koko kämppä, joten ei turhaa sakkia.

Automatkat molempiin suuntiin sujuivat tosi hienosti, menomatkalla pennut lähinnä leikkivät kuljetusboxissa ja paluumatkalla taisivat osan aikaa nukkua. Vähän ennen kotia alkoi marina, mut sit oltiinkin jo melkeestä perillä. Pennut autosta pihalle pissille ja sit vasta sisälle ja syömään. Sen päälle pieni leikkihetki ja nyt koko kööri vetää autuaan unta.

Kuvat puhukoot puolestaan:


Ei juma, mitä ihmeen ötököitä tänne nyt tulee???


Ai niin, nää on näitä, joo.


Ja näin monta... toivottavasti ne häipyy sinne mistä tulivatkin tai mieluummin vieläkin vähän pitemmälle.


Jee, kissanlelu!!!!


Jee, kissanruokaa!!!!


Jee, kissa!!!!


Jee, nukkumatti!!!!


Uupuu sitkeinkin sissi.


Oma koti kullan kallis.

Ei kommentteja: