sunnuntaina, huhtikuuta 24, 2011

Kesä tulee ja kumi laulaa

Cello palas perjantaina takasin kotio pitkältä "evakkomatkaltaan", eikä kodin rutiineihin sujahtaminen ole sille ongelma ollut. Olipa hoitopaikassa hommattu jätkälle agilitykilpailukirjakin, vaikken usko Celloa radoilla nähtävänkään, joten ainoa hyöty lienee se, että pieneksi on poika todettu, kaikki 41 cm.


Cello

Vaihdossa lähti Frida kahden viikon sosiaalistumisturneelle. Vähän oli neito sen näkönen, että mitä ihmettä ja kummaa, vaan hyvin on kuulemma mennyt, mitä nyt on jo ehtinyt kairata reiän kevythäkkiin ja jotain sellasta pientä... ohhoijaa.


Edestä taapäin: Pila, Amanda ja Kuje. Oikealla Frida.

Kesä tulee ja kumi laulaa, kyllä oli Totoro iloinen kun isipappa Cello palasi venyttämään sisäkumia, koska alottamalla kaksin hurjasti äristen porukkaan saa houkuteltua myös tytöt.


Totoro, Cello, Hedda ja Viivi.

Hymyilevä hulmuhelma...

eli Totoro, jolta nyppimättä rintamus ja mahanalus, niin ja vähän vielä on villahousujakin jäljellä.

Tänään oli ulkona tosi lämmintä, aivan kesäisen lämmintä. Onneks on vielä lunta jäljellä ja siinä on mukava käydä itteään viilentämässä...

ainakin Viivin mielestä. Samalla voi haukatakin kinoksen kulmaa, kunhan ensin vähän kaivaa, ettei tartte likasta pintaa purra.

Palloilukausikin on alkanut.

Arska ja pallo.

Kaunis Hedda ja maitorattaat.


Eilinen meni Sysmässä, koiritta tosin, 70-vuotispäiviä juhlien ja kyllä vaan oli hauskaa, todella hyvä meininki. Tänään puolestaan Vihdissä toisilla synttäreillä, tosin vähän nuorempaa vuosikertaa (13v). Huomenna jos vaikka sitten ois ihan kotona ja söis lammasta perhepiirissä.

Iloista pääsiäisen jatkoa kaikille!

1 kommentti:

Welmuset kirjoitti...

en tajunnut kirjata kaikille mukaan varoitusta että Lunan jälkeläisille ei kannata ostaa kangashäkkejä .. niitä on Lunan ja jälkikasvun tuhoamia meillä 5 kpl .. Raulikin on jo yhden repinyt ..